Select Page

Bel voor advies op maat naar + 31 (0)161 45 30 98

Bel voor advies op maat naar
+ 31 (0)161 45 30 98

Farmaceutische industrie Case

 

Probleem:

  • Kortere houdbaarheid en lagere kwaliteit van de ingrediënten
  • Gewichtsschommelingen van hygroscopische ingrediënten, bijvoorbeeld voor tabletten
  • Het aan elkaar plakken van tabletten
  • Bacteriegroei
  • en nog veel meer

Oorzaak:

Te hoge relatieve vochtigheid (RV) in het productieproces en/of de productieruimte.

Oplossing:

Met het DST-productassortiment biedt D&F Techniek veelzijdige en multifunctionele luchtdrogers die zorgen voor het juiste klimaat in alle klimatologische omstandigheden.

De vervaardiging van medicijnen vereist een uiterst nauwkeurig gereguleerd klimaat aangezien de producten extreem gevoelig zijn voor vocht. Op de gebieden van de productie van geneesmiddelen heeft D&F Techniek meer dan 20 jaar ervaring met het DST-assortiment om een ​​binnenklimaat te creëren dat voldoet aan de behoeften van klanten. Een relatieve vochtigheid van bijvoorbeeld minder dan 50% sluit ongewenste bacteriegroei uit. Met behulp van het brede productassortiment kunnen vrijwel alle vochtproblemen opgelost worden die kunnen ontstaan ​​bij de fabricage, verpakking en opslag van geneesmiddelen. Gereguleerde luchtvochtigheid is ook een voorwaarde voor productie in cleanrooms en laboratoria, waardoor experimenten gecontroleerd kunnen worden uitgevoerd.

In een persoonlijk gesprek horen wij graag uw specifieke wensen of wanneer u gedetailleerde informatie wilt ontvangen. U kunt ook contact met ons opnemen via het contactformulier.

De atmosferisch adsorptiedrogers van Seibu Giken DST worden wereldwijd in de farmaceutische industrie toegepast.