Select Page

Bel voor advies op maat naar + 31 (0)161 45 30 98

Bel voor advies op maat naar
+ 31 (0)161 45 30 98

Techniek voor brouwerijen

Spare parts en hardware voor brouwerijen

Al ruim 15 jaar heeft D&F Techiek zich gespecialiseerd in het leveren van allerlei hardware componenten, half fabricaten, spare parts en services naar brouwerijen in Afrikaanse landen en diverse andere landen in het Midden-Oosten. Op dit moment leveren we een grote verscheidenheid van technische producten aan ruim 40 brouwerijen in 14 verschillende landen. De meeste brouwerijen zijn dochters van Nederlands grootste bierbrouwerij. Ook worden brouwerijen direct beleverd in Afrika, een mooi voorbeeld hiervan is de Habesha brouwerij in Debre Berham in Ethiopië.

Benieuwd naar andere toepassingen van onze techniek? Bekijk ook onze andere voorbeelden van toepassingen!

 

Brouwerijen Afrika

Keuring en inspecties van techniek

Belangrijk voor het proces van leveren van een grote diversiteit aan techniek naar de Afrikaanse landen en landen in het Midden-Oosten is dat de correcte onderdelen worden geleverd. Alle artikelen worden aan een uitgebreide controle onderworpen bij binnenkomst in ons magazijn door onze kwaliteitscontrole. Van ieder product afzonderlijk worden foto’s gemaakt om eventueel achteraf te kunnen aantonen dat de juiste producten en hoeveelheden zijn geleverd.

Dual-use goederen

Wanneer er dual-use goederen geleverd worden naar restrictielanden, ontvangen wij de douane zodat alles snel geregeld kan worden en het transport van de goederen hierbij nauwelijks vertraging van ondervindt.

Notified body

Bij een aantal landen worden goederen makkelijker in het land toegelaten wanneer de goederen door een aangewezen notified body (Veritas, Cotecna ed.) worden geïnspecteerd. Ook deze inspecties worden door ons geregeld.

Speciale verpakkingen

Chemische producten met een UN classificatie zoals Lithium Ion batterijen worden door ons speciaal verpakt en geschikt gemaakt en voorzien van de juiste papieren volgens de geldende regels en normen voor ADR/IATA/IMDG.

 

Brouwerij opslag
Habesha

Snelle levering en service

Techniek voor brouwerijen kunnen op diverse manieren geleverd worden, volgens de standaardprocedure of met DHL/UPS. Als er erg veel haast is zorgen wij ervoor dat uw belangrijke zending van deur tot deur persoonlijk wordt begeleid door onze koerier. Zo krijgt u dezelfde kwaliteit die u van ons gewend bent met elk soort transport. Wij denken graag met u mee om tegen de laagste kosten uw goederen zo snel mogelijk te bezorgen.

Communicatie vinden wij erg belangrijk; wij zijn pas tevreden als u tevreden bent! Wanneer u met onze samenwerkt, zullen wij u van alle processen volledig op de hoogte houden zodat u optimaal bent geïnformeerd. Ook bieden wij uitgebreide service aan onze geleverde hardware en after sales voor spare parts.

Heeft u vragen over ons aanbod van techniek voor brouwerijen of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op! We helpen u graag verder.