Select Page

Bel voor advies op maat naar + 31 (0)161 45 30 98

Bel voor advies op maat naar
+ 31 (0)161 45 30 98

Filtertechniek

D&F Techniek, de filterspecialist bij uitstek, levert zowel filters voor de persluchtindustrie als voor atmosferische toepassingen. Deze filters bepalen de kwaliteit van de lucht bij persluchtdroging en atmosferische luchtdroging. Met filters kunnen olie, water en vuil die in de omgevingslucht zitten worden verwijderd. In veel toepassingen van droging is filtertechniek nodig, zoals in de voedingsmiddelenindustrie. Perslucht kan in aanraking komen met bijvoorbeeld voedsel tijdens het proces, dus het eerst filteren van deze lucht is van belang. Wij zijn werkzaam in diverse branches en adviseren u graag in de goede toepassing van filtertechniek in uw situatie. 

Filtertechniek

Toepassingen van filtertechniek

Bij D&F Techniek kunt u dus terecht voor verschillende producten voor filtertechniek. Zo zijn er onze persluchtfilters die onafhankelijk zijn getest en gevalideerd. De standaard range is er vanaf 12 tot en met 25.000 m³/h en is geschikt voor lucht, gas en medische toepassingen. Een minimale drukval is bij deze filters gegarandeerd waardoor energie wordt bespaard. Naast persluchtfilters bieden wij ook atmosferische filters. Deze zijn geschikt voor onder andere luchtdrogers, filterkasten, cleanrooms en aanzuigfilters voor compressors. Wij hebben een brede range zakkenfilters op voorraad voor energiebesparing en filtering. Als laatste leveren we voor bijna alle merken persluchtfilters ook alternatieve elementen. De kwaliteit van deze elementen is minimaal gelijkwaardig aan de originele elementen en helpen u besparen. 

Filtercontracten bij D&F Techniek

U kunt eenmalig filters bestellen bij D&F Techniek, maar wij bieden ook filtertechniek op de lange termijn. Wanneer u kiest voor het aangaan van een filtercontract, verzorgen wij het vervangen van de filters voor u. Zo heeft u altijd een zo laag mogelijke drukval en de laagst mogelijke energiekosten. Dit is mogelijk bij zowel persluchtfilters als atmosferische filters. Door een filtercontract aan te gaan, optimaliseert u de prestaties en het onderhoud van uw installatie. We helpen u graag met de keuze, het onderhoud en de vervanging van de filters van uw installatie. Bij vragen over filtertechniek kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!