Select Page

Bel voor advies op maat naar + 31 (0)161 45 30 98

Bel voor advies op maat naar
+ 31 (0)161 45 30 98

Verhuur

D&F techniek is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd op het gebied van droog- en filtertechniek. Wij bieden voor elk vochtprobleem een oplossing. Deze oplossing wordt geboden in de apparaten die wij verkopen, maar ook verhuren. Wilt u graag een persluchtdroger of atmosferische luchtdroger huren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten en willen deze graag ontzorgen. Ook na het verhuur bieden wij after sales aan, zodat uw apparatuur ook blijft werken.

 

Verhuur persluchtdrogers

Vocht in een operationeel proces kan zorgen voor een plotseling probleem in het persluchtnet. Het is belangrijk dat uw productie hier niks van merkt en op een normale manier kan doordraaien. Middels de verhuurvloot kunnen wij dit mogelijke probleem oplossen. De verhuurvloot persluchtdrogers bestaat uit zowel warmte geregenereerde drogers als heatless persluchtdrogers. Alle drogers worden aangesloten door ons en gebruiksklaar opgeleverd in uw proces. Verder dragen wij de zorg voor het onderhoud met als gevolg dat onze drogers optimaal drogen.

Verhuur atmosferische luchtdrogers

Onze doelstelling en sterkte is om uw probleem op korte termijn op te lossen en het streven is ook tegen zo laag mogelijke kosten. De inzet van atmosferische luchtdrogers is mogelijk bij waterschade, klimaatbeheersing of overtollig bouwvocht. Onze verhuurvloot atmosferische luchtdrogers met adsorptiedrogers wordt met name ingezet in ruimtes waarbij de vereiste een extreem lage luchtvochtigheid is. Bij extreem laag gaat het om een luchtvochtigheid van lager dan 40%. D&F Techniek helpt u graag bij de keuze met betrekking tot de verhuur mogelijkheden. Voor advies of vragen kunt u contact opnemen met het salesteam of het contactformulier invullen.

Verhuur