Select Page

Bel voor advies op maat naar + 31 (0)161 45 30 98

Bel voor advies op maat naar
+ 31 (0)161 45 30 98

Filterservice

Wij van D&F Techniek bieden een professionele filterservice. Onze klanten die een servicecontract afsluiten, kunnen rekenen op onze expertise in filtertechniek. We vervangen de filters die deel uitmaken van hun installatie. Dit zorgt ervoor dat ze altijd een zo laag mogelijke drukval hebben en hun installatie tegen de laagst mogelijke energiekosten draait. Laat ons het filterbeheer afstemmen op uw behoeften, terwijl u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Met onze deskundige technici en hoogwaardige filterproducten zorgen we voor een betrouwbare en duurzame oplossing.

Ontdek het belang en de voordelen van onze filtercontracten 

Het afsluiten van een filtercontract bij D&F Techniek is essentieel voor het verzekeren van een optimale werking van uw apparatuur. Bovendien biedt het vele voordelen voor uw bedrijf:

  • Met regelmatige filterservice verzekeren wij een verlengde levensduur van apparatuur, doordat verontreinigingen effectief worden verwijderd;
  • Zowel de betrouwbaarheid van uw systemen als de luchtkwaliteit wordt verhoogd, wat een gezonder en productiever werkklimaat bevordert;
  • Bovendien zorgt tijdige vervanging en onderhoud van filters voor energiebesparing en kostenbeheersing, waardoor uw bedrijf efficiënter kan werken en kosten kan besparen op lange termijn;
  • Tot slot wordt van elke installatie een onderhoudshistorie opgeslagen in ons Service Management Systeem, waardoor de vervanging op het juiste moment gepland wordt. 

Ons uitgebreide assortiment aan filters 

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan diverse filters die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van verschillende industrieën en toepassingen. Van atmosferische filters tot persluchtfilters. Met hoogwaardige adsorbenten zorgen onze filters voor een betrouwbare en efficiënte filtratie, waardoor de prestaties en veiligheid van uw processen worden geoptimaliseerd. 

Professioneel onderhoud

Met een rijke expertise en jarenlange ervaring zijn wij van D&F Techniek dé specialist in het onderhouden en vervangen van filters. Onze getrainde technici staan garant voor een efficiënte en betrouwbare filterservice, waarbij ze zorgvuldig de juiste filters selecteren en installeren om aan de specifieke behoeften van uw installatie te voldoen. Met grondige kennis, verzekeren wij dat uw filtersysteem optimaal presteert en dat uw apparatuur beschermd blijft tegen schadelijke verontreinigingen. Vertrouw op onze vakmanschap om een gezonde werkomgeving en een vlekkeloze werking van uw installaties te waarborgen.

Filterservice van D&F Techniek 

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze uitgebreide filterservice of om een contract af te sluiten. Ons toegewijde team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en een filtercontract te creëren dat perfect aansluit op uw behoeften. Naast onze hoogwaardige producten, kunt u vertrouwen op onze uitstekende service en after sales ondersteuning. Laat ons u helpen om uw filtersysteem te optimaliseren en de efficiëntie en duurzaamheid van uw installatie te waarborgen.

Filtercontracten