Select Page

Bel voor advies op maat naar + 31 (0)161 45 30 98

Bel voor advies op maat naar
+ 31 (0)161 45 30 98

Waterwerken en pompstations

 

Probleem:

  • Corrosieschade zoals roest, afbladderende verf et cetera
  • Condensatie (condenswater) op waterleidingen
  • Schimmel- en bacterievorming en daardoor slechte hygiëne
  • en nog veel meer

Oorzaak:

Hoge relatieve vochtigheid (RV) veroorzaakt condensvorming op koude waterleidingen en bouwdelen.

Oplossing:

Met het DST-productassortiment biedt D&F Techniek veelzijdige en multifunctionele luchtdrogers die zorgen voor het juiste klimaat in alle klimatologische omstandigheden.

Voorbeeld: bij een waterleiding oppervlaktetemperatuur van 8 °C wordt door de luchtdroger het dauwpunt van de ruimtelucht onder de 7 °C gehouden waardoor er geen condensatie op de waterleiding plaatsvindt. Alle bovengenoemde problemen, zoals corrosieschade of slechte hygiëne, kunnen zo worden voorkomen.

Alle DST-drogers zijn sorptiedrogers die een efficiënte ontvochtiging mogelijk maken, zelfs bij lage temperaturen. De gangbare drogers voor waterbeheer zijn uitgerust met een roestvrijstalen behuizing en ontworpen voor eenvoudig onderhoud.

In een persoonlijk gesprek horen wij graag uw specifieke wensen of wanneer u specifieke vragen heeft. U kunt ook contact met ons opnemen via het contactformulier.

Ontvochtigers van Seibu Giken DST worden wereldwijd voor waterbehandelingslocaties toegepast, in Nederland door alle waterleidingbedrijven.