Select Page

Bel voor advies op maat naar + 31 (0)161 45 30 98

Bel voor advies op maat naar
+ 31 (0)161 45 30 98

Verhuur Atmosferische Luchtdrogers

D&F Techniek is specialist op het gebied van luchtdrogers. Of u nu last heeft van waterschade, overtollig bouwvocht of bijvoorbeeld klimaatbeheersing, wij hebben altijd de perfecte oplossing. Voor ieder probleem, hebben wij een geschikte luchtdroger die u tijdelijk kunt huren om het probleem op te lossen. Wij zorgen ervoor dat de drogers in zo’n kort mogelijk tijdsbestek bij u terechtkomen voor gebruik. 

Atmosferische luchtdrogers op maat

We beschikken over een ruim assortiment aan atmosferische luchtdrogers. We zijn in staat om een capaciteit te leveren tot wel 240 liter per 24 uur. De luchtdrogers worden ingezet om lucht te ontvochtigen op het moment dat er zich een vochtprobleem voordoet. Denk bijvoorbeeld aan schimmel, condensatie, corrosie, bacteriën en meer. Bovendien beschikken wij, naast de atmosferische drogers, ook over nog veel meer industriële ontvochtigers voor het drogen van lucht zoals een persluchtdroger. Het is zeer belangrijk dat de juiste atmosferische luchtdroger wordt gekozen. Wij helpen u daarom graag met het analyseren van de situatie om uiteindelijk een geschikte luchtdroger te vinden. 

Betrouwbare luchtdrogers voor uw bedrijf 

De atmosferische luchtdrogers zijn te onderscheiden in condensatie- en adsorptiedrogers. Door ons complete aanbod, bent u verzekerd van een geschikte en betrouwbare luchtdroger voor gebruik bij uw bedrijf. 

Efficiënte condensatiedrogers

De condensatiedrogers zijn uitermate geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld kelders, ruimtes waar waterschade voorkomt en op plekken waar bouwwerkzaamheden worden uitgevoerd. Ze zijn breed inzetbaar voor verschillende condensatieproblemen. Het onderscheidend vermogen hebben ze te danken aan de robuuste uitvoering. Omdat ze voorzien zijn van een vochtregeling en condenswaterpomp zijn ze geschikt voor tijdelijke en vaste opstellingen, voor onbeheerd gebruik én voor verhuur. 

Krachtige adsorptiedrogers

Onze adsorptiedrogers worden voornamelijk ingezet in ruimtes waar in lage temperaturen gewerkt wordt. Ook op locaties waar lage drukdauwpunten noodzakelijk zijn en waar de luchtvochtigheid laag moet zijn. De adsorptiedrogers ontvochtigen lucht door middel van een draaiende rotor. Het vocht wordt verwijderd aan de hand van parallelle hete luchtstromen. Het voordeel van de rotoren is dat ze een lange levensduur hebben en laag zijn in energieverbruik.

Atmosferische luchtdrogers huren bij D&F Techniek 

Onze experts beschikken over veel kennis en voorzien u graag van een passend advies over het huren van een atmosferische luchtdroger. Of u nu een condensatie-, een adsorptiedroger of eventueel een persluchtdroger huurt, wij hebben de perfecte oplossing voor ieder vochtprobleem. Bij D&F Techniek zien we graag tevreden klanten. We bieden daarom ook uitstekende service en after sales na het leveren van de luchtdrogers. Benieuwd wat we allemaal doen? Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Verhuur Atmosferische Luchtdrogers