Bel voor advies op maat naar + 31 (0)161 45 30 98

Bel voor advies op maat naar
+ 31 (0)161 45 30 98

CONSORB CZ FLEX

CONSORB CZ FLEX

Eenvoudiger plannen met één leverancier.

CZ FLEX bestaat uit een modulair systeem geïntegreerd met een standaard CZ-luchtontvochtiger. 

De CZ FLEX is ontwikkeld vanuit de CZ standaard serie, verkrijgbaar in de typen 
CZ-82/102/102L/104.

Keuze uit modules voor voor- en nakoeling, integrale temperatuur- en vochtregeling. 
DST levert een complete unit, wat resulteert in een eenvoudigere planning, snellere inbedrijfstelling en een duidelijke functionele verantwoordelijkheid vergeleken met systemen die zijn opgebouwd via verschillende leveranciers. Alle bedieningsfuncties worden vóór levering in de fabriek getest.

Moduleopbouw
De modules zijn opgebouwd uit een aluminium raamwerk. De panelen zijn gemaakt van aluzink (roestvrij staal is optioneel verkrijgbaar) met 47 mm dubbelwandige isolatie, wat ook resulteert in een hoge geluiddemping. Alle functionele elementen kunnen zowel voor als na de luchtontvochtiger worden geplaatst.

Regelingen
Temperatuur- en vochtregeling zijn beschikbaar als optionele extra’s en zijn in de fabriek geprogrammeerd en getest voor een snellere opstart ter plaatse. Sensoren en controllers worden geleverd met kabels voor een eenvoudige aansluiting op de centrale elektrische eenheid.

Wasbare, zeer efficiënte rotor
Alle DST-luchtontvochtigers worden standaard geleverd met de D-MAX-rotor. De D-MAX heeft een hoge ontvochtigingscapaciteit en een lange levensduur, is wasbaar en niet brandbaar. Naast de standaard D-MAX-rotor zijn er drie rotoren met unieke eigenschappen als optie verkrijgbaar.

Capaciteit: 57 – 141 kg/h * / Droge luchtstroom: 3200 – 8000 m³/h
* Ontvochtigingscapaciteit bij 20 °C / 60% RV

consorb datasheet

Adsorptie technologie: Consorb

Het Consorb-principe wordt normaal gesproken gebruikt bij lage regeneratietemperaturen, bijvoorbeeld in geval van overtollige warmte of bij het ontvochtigen van zeer vochtige lucht. Het Consorb-principe is ook goed als er een groot verschil in vochtgehalte is tussen de droge- en natte (proces- en regeneratie)lucht intrede.

Adsorptie technologie: Consorb