Bel voor advies op maat naar + 31 (0)161 45 30 98

Bel voor advies op maat naar
+ 31 (0)161 45 30 98

RECUSORB RLZ FLEX

RECUSORB RLZ FLEX

RLZ FLEX is ontwikkeld uit de RLZ-serie en verkrijgbaar in de typen 
RLZ-81/82/101/102/104. RLZ FLEX bestaat uit een modulair systeem, geïntegreerd met een RLZ standaard luchtontvochtiger . Tevens is deze standaard uitgevoerd met een ingebouwde warmteterugwinning, wat zorgt voor een laag energieverbruik.

Keuze uit modules voor voor- en nakoeling, integrale temperatuur- en vochtregeling.
DST levert een complete unit, wat resulteert in een eenvoudigere planning, snellere inbedrijfstelling en een duidelijke functionele verantwoordelijkheid vergeleken met systemen die zijn opgebouwd via verschillende leveranciers. Alle bedieningsfuncties worden vóór levering in de fabriek getest.

Moduleopbouw
De modules zijn opgebouwd uit een aluminium raamwerk. De panelen zijn gemaakt van aluzink (roestvrij staal is optioneel verkrijgbaar) met 47 mm dubbelwandige isolatie, wat ook resulteert in een hoge geluiddemping. Alle functionele elementen kunnen zowel voor als na de luchtontvochtiger worden geplaatst.

Regelingen
Temperatuur- en vochtregeling zijn beschikbaar als optionele extra’s en zijn in de fabriek geprogrammeerd en getest voor een snellere opstart ter plaatse. Sensoren en controllers worden geleverd met kabels voor een eenvoudige aansluiting op de centrale elektrische eenheid.

Wasbare, zeer efficiënte rotor
Alle DST-luchtontvochtigers worden standaard geleverd met de D-MAX-rotor. De D-MAX heeft een hoge ontvochtigingscapaciteit en een lange levensduur, is wasbaar en niet brandbaar. Naast de standaard D-MAX-rotor zijn er drie rotoren met unieke eigenschappen als optie verkrijgbaar.

Capaciteit: 44 – 110 kg/h * / Droge luchtstroom: 2.800-7.000 m³/h
* Ontvochtigingscapaciteit bij 20 °C / 60% RV

recusorb datasheet

Adsorptietechnologie: Recusorb R

Recusorb R werkt met geïntegreerde warmteterugwinning. Tijdens de regeneratie van de rotor wordt warmte geadsorbeerd en vervolgens gerecycled in de “purge-zone”, waar de binnenkomende lucht wordt voorverwarmd en gedeeltelijk wordt ontvochtigd. Het energieverbruik daalt en de droge lucht wordt zowel droger als koeler in vergelijking met andere sorptiedrogers.

Adsorptietechnologie: Recusorb R