Bel voor advies op maat naar + 31 (0)161 45 30 98

Bel voor advies op maat naar
+ 31 (0)161 45 30 98

Aquasorb AQ-30B/31B/31L condensor

AQUASORB AQ-30B/31B/31L

De AQ-serie is uniek door de luchtgekoelde condensor en daardoor de hoge droog capaciteit.

Deze unit condenseert het water in plaats van een natte(regeneratie) luchtstroom. In een aantal situaties is dit van belang, bijvoorbeeld als de natte(regeneratie) lucht moeilijk naar buiten kan worden geleid of als alle warmte die anders wordt afgevoerd in de te droge ruimte moet blijven. Bij het herstellen van waterschade geeft deze uitvoering ook voordelen aangezien het dan mogelijk is om in een korte tijd meerdere units te installeren, bijvoorbeeld bij grotere klussen. Voor het geval er geen afvoer in de vloer beschikbaar is, hebben de units een condensaatpomp die het condenswater gemakkelijk naar een afvoer kan pompen.

Het chassis is van roestvrij staal, de procesventilator heeft een EC-motor en is hetzelfde voor zowel de droge lucht als de koellucht. De ventilator wordt beschermd door een thermostaat die zich tussen de ventilator en de verwarming bevindt.

Capaciteit: 0,85 – 1,55 kg/h* / Droge luchtstroom: 330 – 370 m³/h
* Ontvochtigingscapaciteit bij 20 °C / 60% RV

aquasorb datasheet

Adsorptietechnologie: Aquasorb

Aquasorb adsorptie technologie functioneert in feite als een Consorb, maar de natte luchtstroom wordt gecondenseerd in een luchtgekoelde condensor in plaats van naar buiten te worden geleid. De natte lucht hoeft niet uit de ontvochtigde kamer gehaald te worden. Alle energie die in de unit wordt gestopt, blijft ook in de kamer, wat goed is voor droogtoepassingen.

Aquasorb adsorptie technologie