Select Page
Vochtproblemen?

Onze specialisten staan voor u klaar.

Door meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van droog- en filtertechniek kan D&F Techniek u de oplossing bieden voor al uw vochtproblemen.

Vochtproblemen?

Onze specialisten staan voor u klaar.

Door meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van droog- en filtertechniek kan D&F Techniek u de oplossing bieden voor al uw vochtproblemen.

Industriële ontvochtigers en luchtdrogers

D&F Techniek is specialist op het gebied van droog- en filtertechniek in de industrie. Hierbij is ons uitgebreide aanbod industriële ontvochtigers een belangrijk onderdeel van de droogtechniek. Vocht kan in verschillende industrieën zorgen voor problemen, zoals processen met voedsel, farmacie, opslag of vries productie. Voor deze processen is vaak een industriële ontvochtiger nodig om vocht af te voeren of de luchtvochtigheid laag te houden. Het aanbod luchtdrogers voor de industrie is breed, waarbij ieder type droger een andere werking en mogelijke toepassingen heeft. Wij adviseren graag op het gebied van industriële ontvochtigers en welke geschikt is voor uw situatie.

Adsorptiedrogers als industriële ontvochtigers

Een type industriële ontvochtiger dat voor veel toepassingen gebruikt kan worden, is de adsorptiedroger. Bij dit type industriële luchtdroger wordt vochtige lucht door een rotor geleid welke het vocht uit de lucht adsorbeert. Hierbij wordt gebruikgemaakt van een adsorptie (of sorptie) principe passend bij de toepassing. De uitgebreide range industriële adsorptiedrogers van Seibu Giken DST zijn breed inzetbaar en bieden diverse energiebesparende regelingen. In combinatie met onze DF-GUARD kunnen deze industriële ontvochtigers continu op afstand worden bewaakt. Afhankelijk van de temperatuur kan er in sommige situatie  beter voor condensatiedrogers worden gekozen Hierbij wordt vocht niet geadsorbeerd maar gecondenseerd en afgevoerd Condensatiedrogers zitten dan ook in ons programma, wij adviseren u graag.

Droogmiddelen

D&F Techniek is de specialist op het gebied van adsorbenten. Adsorptietechniek wordt gebruikt voor droging en scheiding van gassen of vloeistoffen. Het adsorbent, ook wel droogmiddel genoemd, speelt hierbij een cruciale rol.

activated-aluminaActivated Alumina actief koolActief Kool keramische ballenKeramische ballen silica gelSilica gel molecular sieveMolecular sieve Alle droogmiddelen Meer informatie

Apparatuur

Voor elk vochtprobleem heeft D&F Techniek de oplossing, industriele drogers voor elke range en toepassing. Leverancier en installateur van droogapparatuur en drooginstallaties. Van standaard tot projectmatig, voor elk vochtprobleem een installatie.

activated-alumina

Atmosferische drogers

Adsorptiedrogers

Condensdrogers

DF-Guard

Toepassingen

Meer informatie

keramische ballen

Perslucht drogers

Koeldrogers

Heatless drogers

Warmte geregenereerde drogers

Meer informatie

Info atmosferische drogers Info persluchtdrogers

Service & Onderhoud

Klanten zijn ons bestaansrecht en daardoor groeien wij nog steeds. Wij zullen dan ook alles doen om een langdurige relatie met u op te bouwen. Wij maken onze beloftes waar en helpen u te ontzorgen. Centraal daarin staat bij ons de Service en After Sales.

ServiceService Spare partsSpare parts FiltersFilters DF-GuardDF-Guard VerhuurVerhuur Alle services Meer informatie

Ontvochtiging met persluchtdrogers

In veel industriële processen wordt gebruik gemaakt van compressoren. In de lucht die een compressor aanzuigt zit altijd waterdamp, wat in sommige processen of bij een persluchtnet wat buiten loopt schadelijk of gevaarlijk kan zijn. Om vochtin het persluchtleidingnet te voorkomen, kan  een persluchtdroger  worden ingezet. Er zijn verschillende typen van deze industriële ontvochtiger, waarbij de keuze vooral afhankelijk is van het  drukdauwpunt . Op basis hiervan adviseren wij of u beter kunt kiezen voor koeldrogers, heatless drogers of warmte geregenereerde drogers.

Industriële ontvochtigers bij D&F Techniek

De mogelijkheden van industriële ontvochtigers bij D&F Techniek zijn zeer uitgebreid en veelzijdig voor diverse toepassingen. Met het selecteren van de juiste luchtdroger dient rekening te worden gehouden met veel aspecten. Wij helpen u hier graag bij. Heeft u tijdelijk een industriële ontvochtiger nodig? Verhuur van industriële luchtdrogers is ook mogelijk. Vul het contactformulier in of neem contact met ons op om advies te krijgen voor uw situatie.

Empty
Droogmiddelen

D&F Techniek is de specialist op het gebied van adsorbenten. Adsorbenten spelen een cruciale rol in droging en scheiding van gassen of vloeistoffen.

Activated Alumina   Silica gel zakjes
Molecular Sieves   Sorbead Air
Actief Kool   Carulite
Keramische ballen
Apparatuur

Voor elk vochtprobleem heeft D&F Techniek de oplossing, industriële drogers voor elke range en toepassing.

Atmosferische drogers

 

Perslucht drogers

Adsorptiedrogers   Koeldrogers
Condensdrogers   Heatless drogers
DF-Guard   HOC drogers
Toepassingen   Meer informatie
Werking droger  

Verhuur

Service & onderhoud

Merkonafhankelijk service en onderhoud aan alle merken en types perslucht en adsorptiedrogers. Levering van spare parts uit grote eigen voorraad.

Service
Spare parts
Filters
DF-Guard
Verhuur
Brouwerijen

Al ruim 15 jaar heeft D&F Techiek zich gespecialiseerd in het leveren van allerlei hardware componenten, half fabricaten, spare parts en services naar brouwerijen in diverse landen.

Bel voor advies op maat naar: + 31 (0)161 45 30 98

Advies op maat: + 31 (0)161 45 30 98

airgeneers

De airgineers van D&F Techniek

Dé specialist op het gebied van adsorbenten en adsorptietechniek. Wij kunnen u helpen met al uw droogproblemen.

snelle-service

Razendsnelle service

Urgente storingen binnen 4 uur opgelost met of zonder contract. En vaak stukken goedkoper dan de concurrent.

maatschappelijk-verantwoord

Maatschappelijk verantwoord

Wij zien het als onze plicht om verantwoord om te gaan met activiteiten die invloed hebben op mens en milieu.

Nieuws

Vacature

Vacature

Wij zijn op zoek naar een service monteur! Heb jij passie voor het vak, daadkracht en ben je flexibel...

read more